Nieuws Customer Contact

CustomerFirst | RSS CustomerFirst!

 • Freedom Internet volgt XS4ALL op
  on 11 november 2019 at 12:31

  Freedom Internet is de naam van de nieuwe provider die actiegroep ‘XS4ALL Moet Blijven’ vandaag heeft onthuld. Vanaf het eerste kwartaal van 2020 wil het bedrijf de Nederlandse triple play-markt betreden door het aanbieden van internet, televisie en telefonie. […]

 • Prénatal pakt klant in via bestelkiosk
  on 11 november 2019 at 10:38

  Om nog beter te kunnen inspelen op de wensen en behoeften van zijn klanten, heeft baby- en peuterretailketen Prénatal bestelkiosken in zijn winkels geplaatst. […]

 • RobotFirst #25: Succes met AI zit in de mens
  on 11 november 2019 at 09:08

  In oktober 2010 publiceerde The New York Times over zelfrijdende auto’s. De schrijver reed mee in een Prius met zo’n grote camera erbovenop die bijna zelfstandig door het verkeer ging. ‘Bijna’ was het zover dat dit echt zelfstandig ging gebeuren: naar verwachting zou dit rond 2018 realiteit zijn. Aangekomen in 2019 is de verwachting dat het nog tien jaar gaat duren voordat auto’s echt zelf kunnen rijden. […]

 • Alle ballen op werkplezier
  on 11 november 2019 at 07:33

  1,3 miljoen mensen in Nederland hebben momenteel last van burn-outklachten als gevolg van werkstress. De kosten voor werkgevers? Jaarlijks € 2,7 miljard. Dat blijkt uit onderzoek van OVAL (brancheorganisatie van arbodiensten), organisator van de Week van de Werkstress die vandaag van start is gegaan. […]

 • Outsourcen van klantcontact én kwaliteit behouden? Greenchoice kan het!
  on 11 november 2019 at 07:07

  [Branded content] Hoe zorg je ervoor dat de kwaliteit behouden blijft wanneer je als organisatie ervoor kiest om het klantcontact te outsourcen? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers zich betrokken voelen bij de organisatie wanneer zij werken op een andere locatie? Kees de Vreugd, director Operations bij Greenchoice, en Rik van den Wollenberg, senior client manager bij Yource, vertellen hoe zij dit samen aanpakken. […]