Nieuws Customer Contact

CustomerFirst | RSS CustomerFirst!

 • Crisis zorgt voor employee first-aanpak
  on 29 maart 2020 at 22:39

  Wereldwijd focussen werkgevers zich meer op de ambities, de gezondheid en het welzijn van medewerkers en hanteren ze een empathische aanpak in de communicatie. Volgens het Mercer-onderzoek geven bedrijven de employee experience op een andere manier vorm. […]

 • Marketing: het nieuwe etnisch profileren
  on 29 maart 2020 at 22:39

  Marketing houdt ons al zeventig jaar in een wurggreep en belet dat we authentiek en van-buiten-naar-binnen contact met de klant hebben. Het perspectief van marketing vertrekt namelijk binnen en consolideert de buitenwereld in doelgroepen en segmenten. […]

 • COVID-zorg op afstand
  on 29 maart 2020 at 22:39

  Het Amerikaanse Providence St. Joseph’s Health ziekenhuis volgt patiënten digitaal op de voet. Bijna 300 mensen die (mogelijk) besmet zijn, worden door zorgmedewerkers in de gaten gehouden middels slimme meters en apps. […]

 • Nationale Benchmark: e-mail in de lift
  on 29 maart 2020 at 22:39

  Bedrijven weten klanten steeds meer te bereiken middels e-mail, blijkt uit de vandaag verschenen DDMA Nationale E-mail Benchmark 2020. Kleinere campagnes blijven het meest effectief, al openen doelgroepen van grotere campagnes e-mails steeds vaker. […]

 • Burgers ontevreden over coronacommunicatie
  on 29 maart 2020 at 22:39

  Ruim 70 procent van de Nederlandse ondervraagde burgers is niet content met de communicatie over coronamaatregelen vanuit de gemeente. Burgers verwachten een actievere houding. […]