Nieuws Customer Contact

CustomerFirst | RSS CustomerFirst!

 • Helsinki Airport gaat reizigersstress te lijf
  on 28 februari 2020 at 07:54

  Op tijd boarden, stranden bij de juiste gate en belangrijker nog: de juiste papieren op zak hebben. Reizigers hebben op de luchthaven soms heel wat stress te verduren. Daar wil Helsinki Airport een (houten) stokje voor steken met een ‘unieke bosbeleving’. […]

 • Realtime digi-dialoog met Amazon
  on 28 februari 2020 at 07:47

  Techgigant Amazon heeft een volgend punt op de CX-horizon gezet: een chatbot die een volledige dialoog in realtime genereert. ‘Dit kan een primeur zijn voor de customer service branche.&rsquo […]

 • ‘Niets aan CX doen is geen optie’
  on 27 februari 2020 at 09:11

  NTT, dat recent Dimension Data overnam, publiceert vandaag de Europese resultaten van zijn jaarlijkse Global Customer Experience Benchmarking Report. Hieruit blijkt onder meer dat de helft van de onderzochte organisaties CX als primaire onderscheidende factor ziet, terwijl maar vijf procent klanten een ‘volledig functionerende experience’ biedt. […]

 • ‘Ga weer lekker aan het werk’
  on 27 februari 2020 at 08:47

  Einstein zei het al: complexe problemen zijn niet op te lossen met dezelfde manier van denken als waardoor ze veroorzaakt zijn. Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je ook wat je altijd kreeg. Dus probeer eens wat anders, oppert Ben Kuiken in zijn recent verschenen boek ‘De Organisatiefilosoof’. CustomerFirst legt de wijsgeer een paar prangende vraagstukken voor. […]

 • Škoda’s koers naar digitale service
  on 27 februari 2020 at 07:49

  Van het bekijken van de nieuwste modellen tot het boeken van een proefrit voor een droomauto in spe: klanten van Škoda kunnen dankzij nieuwe functionaliteiten van AI-chatbot Laura eenvoudiger alledaagse autozaken regelen vanuit de luie stoel. Partner Cognizant helpt tevens een handje in het verbeteren van de user experience. […]